RAJ ROTI SHOP

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1202 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Raj Roti Shop. Meer weten? Ontdek meer

3 okt 2022 om 8:08 Super lekker en snel
1 okt 2022 om 13:53 Helaas krijg je nu 2 kleine kip stukjes en geen 3, voor dezelfde prijs
19 sep 2022 om 17:59 Op tijd bezorgd (in de regen!) en super lekker gegeten! Roti & bami garnalen..
1 sep 2022 om 19:15 Beetje droog het eten. Bezorging duurde ruim een uur.
31 aug 2022 om 23:03 Puur alleen pittig van de sambal in het gerecht verder redelijk vlak van kruiden en smaak.
31 aug 2022 om 22:30 Eten was afschuwelijk Kip was rauw Ik belde om wat over te zeggen.kreeg ik te horen dat ik te ver woont om andere eten voor mij te brengen.en dat ik de Eerste bent die belt om te zeuren.1 ster gegeven omdat ik iets moest invullen 0 ster
30 aug 2022 om 20:05 Lekker!!!!
26 aug 2022 om 18:24 Heerlijk eten, snel bezorgd, voor herhaling vatbaar.
24 aug 2022 om 20:24 Voor het eerst roti kip en roti filet besteld. Was snel bezorgd. Kerrie smaakte wel goed. Mag wat zouter zodat de kip beter zal smaken. Kipfilet was te gaar, waardoor het te droog was. Kipstukken mochten wat langer zachtjes doorvaren. Vlees was taai
19 aug 2022 om 20:33 2x roti kippenpoot besteld, kreeg 1x kippenpoot en 1x kip kerrie, dus verkeerde bestelling gekregen, soerwa is flauw. Kouseband=sperziebonen tevens smaakloos, roti idem smaakloos, jammer scoorde hoog zagen we, voor ons nooit meer!
14 aug 2022 om 22:41 Eten was lekker en snel bezorgd.